Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Σεμινάριο για γονείς: Πως εφοδιάζω το παιδί μου με δεξιότητες που θα το βοηθήσουν να νιώθει δυνατό και χαρούμενο.

Συχνά, στην δουλειά μου με ρωτούν οι γονείς τρόπους με τους οποίους μπορούν να βοηθήσουν το παιδί τους να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση, να γίνει πιο θαρραλέο  και πιο δυνατό συναισθηματικά.

Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς που θέλουν να βοηθήσουν τα παιδιά τους να βελτιώσουν τη συναισθηματική τους νοημοσύνη και να γίνουν δυνατά και ανθεκτικά στις δυσκολίες της ζωής.

Ως γονείς γνωρίζουμε ότι δεν θα μπορούμε πάντα να είμαστε εκεί για τα παιδιά μας. Δεν μπορούμε να τα ακολουθούμε στο σχολείο για να απομακρύνουμε τα παιδία που ίσως εκφοβίζουν το δικό μας ή να διορθώνουμε τις δικές τους συμπεριφορές την ώρα που γίνονται. Δεν μπορούμε πάντα να τα παρηγορούμε όταν δεν τα πάνε καλά σε κάποιο διαγώνισμα. Ούτε μπορούμε να αναγκάσουμε άλλα παιδιά να τα συμπεριλάβουν στην παρέα τους ή  τους δάσκαλους και καθηγητές να τα εντάξουν σε σχολικές δραστηριότητες.

Παρόλ’ αυτά μπορούμε να τα προετοιμάσουμε για τις απρόσμενες και δύσκολες στιγμές της ζωής.

Σε αυτό το σεμινάριο θα δωθούν στους γονείς εργαλεία που χρειάζονται τα παιδιά για να μπορούν να αντιμετωπίζουν απώλειες, να ανακάμπτουν μετά από απογοητεύσεις και να είναι συναισθηματικά δυνατά για να αναλαμβάνουν τις προκλήσεις της ζωής.

Το σεμινάριο θα γίνει από την εικαστική ψυχοθεραπεύτρια  Χρίστα Καμένου στο  Sonia’s Petit World την Τετάρτη 2/9/20 στις 6μμ. Διάρκεια: 90 λεπτά με συζήτηση. Θα δωθεί εκτυπωμένο υλικό. Κόστος συμμετοχής €10 ανα γονιό ή κηδεμόνα, €15 και για τους 2 γονείς.

Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο τηλέφωνο 99589949.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου